bands

Tweed 'n Sneakers

Boogaloo!!! Vrolijke jazz-funk met een bluessmaakje en dikke vette orgelswing. MC/zang Jelte Posthumus, alt-sax Harry van der Laan, trompet Joep van Rhijn, gitaar Joost van der Beek, elektrieke & contrabas Ruurd-Jan de Meulder, drums (ik zelf) en op hammond (lees feestmachine!!!) Jeroen Jongejan. FEEST!!! Wil je geen suffe top 100 band, maar wel lekker dansen? Tweed 'n Sneakers is het antwoord!!

Florian Wolff

Florian Wolff is singer/songwriter. Mooie laidback liedjes met een zomerse funky vibe. Ideaal voor op festivals en in de kroeg. Voorproeverij op Florian's myspace

Maarten Westers Trio

Dit piano trio onder leiding van Maarten Westers, speelt voornamelijk eigen werk, van de hand van Maarten. Geïspireerd door andere piano trios à la The Bad Plus en E.S.T. en componisten zoals Mingus en Zappa, wensen wij de grenzen van het betamelijke te verkennen.

Grootmeester Jan

Sinds begin 2007 ben ik actief bij de GMJ live band. Samen met GMJ, gitarist Jan Havik, bassist Florian Wolff en toetsenist Maarten Westers, rocken en hip hoppen we door heel het land. Kijk maar eens bij GMJ zelf.

Naamloos Powertrio

Nog maar één keer live te bewonderen geweest, maar nu al een plaatsje op mijn digitale blaatplaats. Samen met Ronald Kamphuis en Michaël Nieuwenweg een potje fusion beuken... Lachen man, nee echt...